MEDIJI

"Vprašali ste nas, mi vam odgovarjamo" (03.11.2017)

Plačilo sekretarju nadzornega sveta, Sodelovanje na seji nadzornega sveta preko telefona Pooblastilo odsotnega člana nadzornega sveta, Dodatno gradivo k že sklicani točki dnevnega reda, Dopolnitev dnevnega reda seje
Preberi več

Predstavljamo vam Certifikat ZNS Plus (25.10.2017)

Certifikat ZNS Plus predstavlja nadgradnjo Certifikata ZNS in nagrajuje tiste, ki redno in neprekinjeno posodabljajo svoja znanja s področja delovanja nadzornih svetov in upravljanja družb
Preberi več

Člansko srečanje sekretarjev NS (19.10.2017)

Na Članskem srečanje sekretarjev nadzornih svetov, ki je potekalo 19. oktobra v gostiteljstvu Zavarovalnice Triglav, d.d. smo se pogovarjali Kako oblikovati politiko raznolikosti organov vodenja in nadzora?
Preberi več

NOVO! - Prioritete za delo revizijskih komisij 2017-2018 (19.06.2017)

Določanje prioritet ni nikoli enostavno. Leti 2017 in 2018 bosta polni izzivov, predvsem zaradi uporabe spremenjene zakonodaje v praksi, hkrati pa smo še vedno priča hitro spreminjajočim geopolitičnim in ekonomskim okoliščinam ter turbulentnemu razvoju te