IZOBRAŽEVANJE

Članska srečanja

Članska srečanja so dogodki namenjeni različnim segmentom članstva, ki jih poleg strokovne narave odlikuje tudi družabnost.

Uvodno srečanje za nove člane ZNS  - novi člani

uvodna članska srečanja namenjena vsem novim članom, ki  so se pred kratkim pridružili Združenju nadzornikov Slovenije in potekajo najmanj enkrat letno. Novim članom predstavimo delovanje Združenja in kako izkoristiti vse ugodnosti članstva, srečanje pa zaključimo z zanimivo strokovno temo in druženjem.

Letno člansko srečanje ZNS  - vsi člani

predstavlja najpomembnejši dogodek ZNS v letu, ko hkrati poteka tudi skupščina ZNS. Odlikujejo ga zanimive teme iz gospodarstva, ki se vežejo na delo članov nadzornih svetov, omizja in družabnost dogodka.

Srečanje certificiranih nadzornikov - certificirani člani

je popoldansko srečanje vseh certificiranih nadzornikov s slavnostjo podelitvijo Certifikatov ZNS novim prejemnikom. Organiziramo ga v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije. Poteka konec leta in je hkrati tudi novoletni sprejem za partnerje in pokrovitelje ZNS. Strokovno obravnava eno od aktualnih tematik pomembnih za profesionalno opravljanje funkcije člana nadzornega sveta.

Člansko srečanje sekretarjev nadzornih svetov - člani, ki opravljajo funkcijo sekretarja NS
je manj formalno srečanje s strokovno razpravo na eno izmed aktualnih in zanimivih tem za sekretarje NS, v duhu izmenjave praktičnih izkušenj.

Predsedniški forum ZNS - korporativni člani

je namenjen strokovnemu povezovanju predsednikov uprav in predsednikov nadzornih svetov korporativnih članov ZNS na temo upravljanja družb.

ARHIV

.