Združenje nadzornikov Slovenije

Prijavnica za članstvo v ZNS

S pristopom v Združenje nadzornikov Slovenije sprejemate Pravila ZNS in se zavežete k spoštovanju Kodeksa profesionalne etike ZNS, ter potrjujete, da izpolnjujete zakonske pogoje za imenovanje članov organov vodenja in nadzora (skladno s 6. čl. Pravil ZNS).

Osebni podatki
Zaposlitev
Družbe, kjer sem član(-ica) NS, upravnega odbora ali revizijske komisije
+ dodajte
Letno članarino bo poravnal(-a)
Opombe
S pristopom v članstvo potrjujete, da lahko ZNS shranjuje, zbira in obdeluje vaše osebne podatke (1. člen)  za namene obdelave (2. člen), kot je določeno v izjavi o Upravljanju in varovanju osebnih podatkov
Osebne podatke bomo uporabljali izključno za namene delovanja združenja in jih varovali skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Posameznik lahko kadarkoli od ZNS zahteva vpogled v zbrane osebne podatke o njem in njihovo spremembo ali izbris na e-naslovu:
info@zdruzenje-ns.si, osebno ali preko pisne zahteve po pošti.
Dovoljujem, da me na e-poštni naslov obveščate o aktivnostih ZNS.

ZNS bo osebne podatke, ki jih bo prejel od vas pri prijavi na posamezni dogodek trajno shranil in jih bo uporabil za namen informiranja o aktivnostih ZNS (strokovna srečanja, posveti, delovanje organov ZNS ...), v kolikor ste podali takšno soglasje. Osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1 in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov.

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite TUKAJ.
Če ne želite, da bi ZNS po izstopu iz članstva hranil vaše podatke, nam to sporočite na: info@zdruzenje-ns.si in vaše podatke bomo izbrisali.