Javni poziv za kandidate za člane nadzornega sveta družbe Slovenski državni gozdovi, d. o. o.

Objavljeno: 06.06.2019

Javni poziv
za kandidate za člane nadzornega sveta družbe
Slovenski državni gozdovi, d. o. o.

Strokovna komisija, ki jo je imenovala Vlada RS, z javnim pozivom vabi vse zainteresirane kandidate k posredovanju prijav za člane nadzornega sveta družbe Slovenski državni gozdovi, d. o. o. Poziv se nanaša le na člane nadzornega sveta SiDG, ki so predstavniki ustanoviteljice SiDG, Republike Slovenije.

Prijave sprejemajo do vključno 14. 6. 2019 na naslov: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Dunajska 22, 1000 Ljubljana ali e-naslov: gp.mkgp@gov.si.

Celotno besedilo javnega poziva, vključno z obvezno dokumentacijo za prijavo, je objavljeno in dostopno na spletnih straneh MKGP