Evropski program korporativnega upravljanja

Objavljeno: 16.01.2012 | Avtor: Rada Sibila

V organizaciji ecoDa - European Confederation of Directors Association – »The European Voice of Directors«

ZNS in ecoDa vam predstavljata Evropski program korporativnega upravljanja, ki bo 5. in 6. marca 2012 v Bruslju.

Komu je program namenjen:

• udeležencem, ki si želijo pridobiti evropsko perspektivo s področja korporativnega upravljanja in delovanja NS in UO,
  • udeležencem, ki delujejo v tujini ali  se zanimajo za mednarodno pozicijo za delo v NS ali UO,
  •  certificiranim nadzornikom (Certifikat ZNS), ki želijo svojo strokovno kvalifikacijo mednarodno nadgraditi,
  • udeležencem, ki želijo svoja znanja posodobiti ali nadgraditi z mednarodnimi primeri iz prakse.

Vsebina programa:

• najnovejša politika EU na področju upravljanja podjetij,
  • nacionalni in mednarodni okvirji zakonodajnih in regulatornih mehanizmov,
  • najboljša praksa v različnih državah in različnih okoljih korporativnega upravljanja (primerjava enotirnega in dvotirnega sistema upravljanja, delavski predstavniki, sestava NS in UO, vpliv različnih lastniških struktur na upravljanje, nagrajevanje uprav,…),
  • simulacije resničnih primerov iz prakse.

Koristi za udeležence:

• mednarodni predavatelji in udeleženci,
  • izmenjava najboljših evropskih praks upravljanja podjetij,
  • vključitev v evropsko mrežo članov NS in UO.

Več o dvodnevnem programu usposabljanja tukaj.

Prijavo pošljite Amandine Fivet iz ecoDa na e-naslov: amandine.ecoda@gmail.com.