Člansko srečanje sekretarjev NS

Objavljeno: 25.09.2015

22. septembra je potekalo prvo Člansko srečanje sekretarjev nadzornih svetov. Potem, ko smo v letu 2014 prvič izvedli program usposabljanja za sekretarje NS, so udeleženci izobraževanja izrazili zanimanje, da bi se občasno srečevali na manj formalen način v duhu izmenjave praktičnih izkušenj.

Članska srečanja ZNS s strokovno razpravo na eno izmed aktualnih in zanimivih tem so namenjena sekretarjem nadzornih svetov. Teme izbiramo skupaj, strokovni uvod v razpravo vsakokrat pripravi nekdo izmed udeležencev, včasih pa bomo povabili gosta, ki je strokovnjak iz določenega področja, da nam predstavi izbrano tematiko.

Če še niste naš član, opravljate pa funkcijo sekretarja nadzornega sveta vabljeni, da se nam pridružite in povabili vas bomo že na naslednje srečanje sekretarjev NS.

>>> več o članstvu