Članska ugodnost

Objavljeno: 08.05.2009 | Avtor: Valerija Božič

Člani in članice ZČNS ste deležni posebne ugodnosti - 50% popusta pri plačilu kotizacije za udeležbo na mednarodni konferenci SoL South East Europe Forum: EKONOMSKA KRIZA – Grožnja ali priložnost, ki bo potekala 25. maja 2009 v Zagrebu in kjer bo kot glavni govorec nastopil dr. Peter Senge.

Dogodek organizira COTRUGLI Business School, SOL Croatia in Quantum 21. Prijave so možne na e-naslov: daniela.bervar@cotrugli.eu. Prosimo vas, da ob prijavi navedite, da ste član ZČNS. Kotizacija za konferenco je 325€, za člane ZČNS pa 162,5€.

Več o dogodku v programu oz. na spletni strani http://www.cotrugli.eu/senge2009/.

Vljudno vabljeni!