Srečanje certificiranih nadzornikov 2018

Objavljeno: 20.12.2018

19. decembra, je v Domu gospodarstva potekalo že tradicionalno Srečanje certificiranih nadzornikov 2018. V strokovnem delu srečanja smo se pogovarjali o tem "Kakšno upravljanje zahteva disruptivno poslovno okolje?" Nadzor nad poslovanjem družbe in njeno strategijo danes zahteva sprotno preizpraševanje glede poslovnih modelov, tveganj družbe, uporabe novih tehnologij in inovativnosti v družbi. Hitrost je pri tem pomembna. Vzporedno s tem smo priča geopolitičnim tveganjem in se soočamo z zahtevami po dolgoročni vzdržnosti poslovanja družb ob hkratnem varovanju in spremenjenem odnosu do okolja. Zato se mora pomembno povečati agilnost in odzivnost vodenja, nadzorovanja in s tem upravljanja družb. O tem kako se lahko kot člani organov vodenja in nadzora temu uspešno prilagajamo smo se pogovarjali z osrednjim gostom dr. Karimom Tago, ki ima več kot 20 let izkušenj s svetovanjem na področju strategije rasti in poslovnega preoblikovanja družb, korporacijskih financ ter fasilitiranja uprav in nadzornih svetov (How can boards navigate disruption?, dr. Karim Taga).

Zaključek srečanja je zaznamovala slavnostna podelitev Certifikatov ZNS, s katerim se v letu 2018 lahko pohvali 14 prejemnikov:

dr. Saša Bavec mmag. Suzana Kralj Jernej Simič
Mirjana Dimc Perko mag. Sašo Pačnik mag. Blanka Vezjak
Andrej Drapal Anton Rop Iztok Vukovič
Marjan Eberlinc mag. Sebastijan Roudi Leon Živec
Tomaž Javornik Julijan Rupnik

Vsem novim prejemnikom Certifikata ZNS iskrene čestitke!

Vabljeni v spletno FOTOGALERIJO k ogledu utrinkov s srečanja,