Podelitev Certifikatov ZNS 2020!

Objavljeno: 21.12.2020

Iskrene čestitke novim imetnikom Certifikata ZNS 2020

Letošnja slavnostna podelitev Certifikatov ZNS, ki običajno poteka v okviru Srečanja certificiranih nadzornikov, bo v luči epidemije in spoštovanja omejitev gibanja tokrat drugačna. Naša tradicionalna decembrska srečanja so alumni dogodek vseh certificiranih nadzornikov in popotnica novim. Vedno so nam prinesla tudi razpravo o zanimivi strokovni tematiki, prepleteno s pričakovanji ponovnega snidenja z znanci, sklepanja novih poznanstev in izrekanja lepih želja ob prihajajočih praznikih. Za letos pa smo pripravili video čestitko novim imetnikom Certifikata ZNS 2020 in jo združili z njihovimi vtisi, ki jim boste upam prisluhnili.

Iskrene čestitke novim imetnikom Certifikata ZNS 2020:
Mag. Marko Bahor, mag. Borut Cesar, Tomaž Grm, Marko Hozjan, Dejan Kolenc, mag. Gregor Kopriva, Simona Kostrevc, Grega Kukec, mag. Zoran Lazukić, mag. Boštjan Leskovar, Aleš Logar, mag.posl.ved, Sandi Nemet, Jože Oberstar, mag. Gašpar Ogris Martič, Matej Purnat, Lilijana Sirk, dr. Miha Šlamberger, mag. Vesna Smrekar, Marko Vovk in Boris Žnidar.

Zahvaljujemo se tudi članom izpitne komisije dr. Borutu Bratini, dr. Marku Jakliču in dr. Aljoši Valentinčiču, ki skrbijo za primerne standarde pri preverjanju znanj za opravljanje funkcije člana NS in UO.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami, ko nam bodo okoliščine to dovoljevale.

Uspešno delo in vse dobro!