Srečanje certificiranih nadzornikov

19. december 2018 Dom gospodarstva (GZS), dvorana A
  • (imetnik aktivnega certifikata)
O DOGODKU

.

Srečanje certificiranih nadzornikov je popoldansko srečanje vseh certificiranih nadzornikov s slavnostjo podelitvijo Certifikatov ZNS novim prejemnikom.

Organiziramo ga v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) in Slovenskim državnim holdingom (SDH, d.d.). Poteka konec leta in je hkrati tudi novoletni sprejem za partnerje in pokrovitelje ZNS. Strokovno obravnava eno od aktualnih tematik pomembnih za profesionalno opravljanje funkcije člana nadzornega sveta.

Vsebina programa -
Program je v pripravi.
Informacije

Udeležba je mogoča le za imetnike aktivnega Certifikata ZNS s poravnanimi članskimi obveznostmi in samo ob predhodni prijavi. Plačilo članarine lahko preverite z vpisom vašega uporabniškega imena in gesla na članskih straneh.

Število udeležencev je omejeno na 120. Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest oziroma najkasneje do srede, 12. decembra 2018.

Za člane ZNS s strokovno kvalifikacijo Certifikat ZNS se udeležba na dogodku šteje za izobraževalni dan za izpolnitev pogoja za obnavljanje certifikata.

O morebitni odsotnosti nam vsaj dva dni pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:
T: 01/ 530 86 40 ali E: info@zdruzenje-ns.si