Srečanje certificiranih nadzornikov

19. december 2018 Dom gospodarstva (GZS), dvorana A
  • (imetniki aktivnega Certifikata ZNS)
O DOGODKU

.

Kakšno upravljanje zahteva disruptivno poslovno okolje?

Nadzor nad poslovanjem družbe in njeno strategijo danes zahteva sprotno preizpraševanje glede poslovnih modelov, tveganj družbe, uporabe novih tehnologij in inovativnosti v družbi. Hitrost je pri tem pomembna. Vzporedno s tem smo priča geopolitičnim tveganjem in se soočamo z zahtevami po dolgoročni vzdržnosti poslovanja družb ob hkratnem varovanju in spremenjenem odnosu do okolja. Zato  se mora pomembno povečati agilnost in odzivnost vodenja, nadzorovanja in s tem upravljanja družb. Sprašujemo se kako se lahko kot člani organov vodenja in nadzora temu uspešno prilagajamo.

Srečanje certificiranih nadzornikov je popoldansko srečanje vseh certificiranih nadzornikov s slavnostjo podelitvijo Certifikatov ZNS novim prejemnikom. Organiziramo ga v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) in Slovenskim državnim holdingom (SDH, d.d.). Poteka konec leta in je hkrati tudi novoletni sprejem za partnerje. Strokovno obravnava eno od aktualnih tematik pomembnih za profesionalno opravljanje funkcije člana nadzornega sveta.

Vsebina programa - 19. november 2018

Sprejem in registracija udeležencev

Uvodni pozdrav

mag. Irena Prijović, izvršna direktorica ZNS in predsednica ecoDa
*

HOW CAN BOARDS NAVIGATE DISRUPTION? How skillful sailors balance “productivity” and “creativity”

dr. Karim Taga, Managing Partner and Shareholder of Arthur D. Little, Dunaj

POGOVOR

dr. Karimom Taga bo vodil dr. Marko Jaklič, Ekonomska fakulteta, UL.
*Pogovor bo potekal v angleškem jeziku.
*

SOOČENJE: Kakšno upravljanje zahteva disruptivno poslovno okolje?

• Boštjan Gorjup, direktor, BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje in predsednik, Gospodarska zbornica Slovenije in manager leta 2018
  • Borut Jamnik, predsednik uprave, Modra zavarovalnica d.d. in predsednik, Združenje nadzornikov Slovenije
Pogovor bo povezoval dr. Marko Jaklič, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani.

Slavnostna podelitev Certifikatov ZNS za leto 2018

Novoletno voščilo in druženje ob pogostitvi

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa.
Informacije

Udeležba je mogoča le za imetnike aktivnega Certifikata ZNS s poravnanimi članskimi obveznostmi in samo ob predhodni prijavi. Plačilo članarine lahko preverite z vpisom vašega uporabniškega imena in gesla na članskih straneh.

Število udeležencev je omejeno na 120. Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest oziroma najkasneje do srede, 12. decembra 2018.

Za člane ZNS s strokovno kvalifikacijo Certifikat ZNS se udeležba na dogodku šteje za izobraževalni dan za izpolnitev pogoja za obnavljanje certifikata.

O morebitni odsotnosti nam vsaj dva dni pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:
T: 01/ 530 86 40 ali E: info@zdruzenje-ns.si