Kaj menijo udeleženci?

»Evropski program korporativnega upravljanje je odlična kombinacija intenzivnega in hkrati, na dovolj poljuden način podanega pregleda praks znotraj različnih evropskih pravnih sistemov. Program je kombinacija interaktivnih predavanj in delavnic, kjer sodelujejo vsi slušatelji. Osebno mi je bila v užitek izmenjava praktičnih izkušenj in bolj zanimivih konkretnih upravljalskih praks s strokovnjaki iz različnih področij korporativnega upravljanja ter različnih okolij t.j. vrst organizacij in držav.«

Klemen Boštjančič, predsednik upravnega odbora Sava, d.d.
(september 2016)

»Evropski program korporativnega upravljanja daje odličen vpogled v evropsko prakso in aktualna vprašanja  korporativnega upravljanja. Je tudi odlična priložnost za razpravo in druženje z nadzorniki z mednarodnimi  izkušnjami.«

dr. Anja Strojin Štampar, nekdanja članica uprave KAD, d.d. in SDH, d.d. in izkušena nadzornica
(marec 2015)

“The Program gives to participants an excellent overview of corporate governance specifics in various countries and their best practices. Outstanding event’s organization and high level experts attending the Training enables each participant to gain new knowledge and to widen the professional network. The considerable value added of the Training is also the business case which is practically presented in a form of board simulation.”

Milena Pervanje, Amrop Adria d.o.o. and Management Consultant
(oktober 2015)

Evropski program korporativnega upravljanja

26. in 27. oktober 2017 ecoDa, Bruselj
O DOGODKU

V organizaciji ecoDa -
European Confederation of Directors Association
»The European Voice of Directors«

ZNS in ecoDa vam predstavljata Evropski program korporativnega upravljanja, ki bo ponovno potekal 26. in 27. oktober 2017 v Bruslju.

Izkoristite člansko ugodnost: za člane ZNS velja nižja kotizacija.

PROGRAM        KOTIZACIJA

"Are you a board member of a company that is active across Europe? Would you like to get a European overview on Corporate Governance matters?"

Komu je program namenjen:
  • udeležencem, ki si želijo pridobiti evropsko perspektivo s področja korporativnega upravljanja in delovanja NS in UO,
  • udeležencem, ki delujejo v tujini ali  se zanimajo za mednarodno pozicijo za delo v NS ali UO,
  • certificiranim nadzornikom (Certifikat ZNS), ki želijo svojo strokovno kvalifikacijo mednarodno nadgraditi,
  • udeležencem, ki želijo svoja znanja posodobiti ali nadgraditi z mednarodnimi primeri iz prakse.
Vsebina programa:
  • najnovejša politika EU na področju upravljanja podjetij,
  • nacionalni in mednarodni okvirji zakonodajnih in regulatornih mehanizmov
  • najboljša praksa v različnih državah in različnih okoljih korporativnega upravljanja (primerjava enotirnega in dvotirnega sistema upravljanja, delavski predstavniki, sestava NS in UO, vpliv različnih lastniških struktur na upravljanje, nagrajevanje uprav,…)
  • simulacije resničnih primerov iz prakse.
Koristi za udeležence:
  • mednarodni predavatelji in udeleženci,
  • izmenjava najboljših evropskih praks upravljanja podjetij,
  • vključitev v evropsko mrežo članov NS in UO.

Program in prijavnica sta dostopna TUKAJ
Več informacij: www.ecoda.org
Prijavo pošljite ge. Xiaoji Zhang iz ecoDa na e-naslov: xiaoji.zhang@ecoda.org