Člansko srečanje sekretarjev NS

Srečanje je namenjeno članom ZNS,
ki opravljajo funkcijo sekretarja NS

Strokovna tema:
Kaj vse morajo izpolnjevati in o čem poročati člani NS v času mandata? – oblikovanje seznama potrebne dokumentacije za podporo delu sekretarja NS

gostitelj: Pošta Slovenije, d.o.o.

Srečanja s strokovno razpravo na eno izmed aktualnih in zanimivih tem za sekretarje nadzornih svetov so namenjena vam. Teme izbiramo skupaj ter se sproti dogovarjamo kdo izmed vas je pripravljen pripraviti strokovni uvod v razpravo. Zato vas vljudno vabimo, da nam že se sedaj posredujete tudi vaše vsebinske predloge ali želje na: rada.sibila@druzenje.ns.si in nam tako pomagate vsebinsko sooblikovati prihodnja srečanja.

Vsebina programa - 07. junij 2018

Sprejem in registracija udeležencev

Kaj vse morajo izpolnjevati in o čem poročati člani NS v času mandata?

- razprava in izmenjava praktičnih izkušenj
– oblikovanje seznama potrebne dokumentacije za podporo delu sekretarja NS

Zaključek

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa.
Informacije

Srečanje je namenjeno članom ZNS, ki opravljajo funkcijo sekretarja NS ali UO.
Udeležba je možna za vse člane ZNS s poravnano članarino in le ob predhodni prijavi, saj je število udeležencev omejeno.

Če še niste član ZNS, vas vabimo, da se nam pridružite. Poleg udeležbe na članskih srečanjih za sekretarje nadzornih svetov, si boste tako zagotovili tudi druge članske prednosti, predvsem pa dostop do vseh strokovnih virov za delo NS in odgovore na vaša pravna vprašanja.

VČLANITEV

O morebitni odsotnosti nam vsaj dva dni pred začetkom dogodka pošljite pisno obvestilo na naslov: info@zdruzenje-ns.si.

Dodatne informacije:
mag. Rada Sibila, pomočnica izvršne direktorice ZNS, T: 01/ 530 86 44 ali E: rada.sibila@zdruzenje-ns.si